Friday, May 4, 2012

Tugasan berkumpulan

Salam...

Post aku arini berkaitan dengan kerja kumpulan... Mcm mne nk bekerjasama ngn kumpulan ea?? aku confius.. coz, dlm kumpulan aku.. cuma aku je yg buat kerja... yg lain buat kerja sndri.. contoh, on9, msj, dgr lagu, jln2... aku pn blurr.. knp la aku dpt ahli yg mcm 2.. x reti nk wt tugasan yg lecture bg sme2.. tp.. ble aku ckp nk tukar group.. ada yg x ksi.. ad yg nk group ngn aku.. tp x buat kje apa guna.. xkn markah korg nk free je.. hsil dr kerja aku..??

Nak mrh dyorg, tkut dyorg trasa.. nk ckp lebih ckit.. tkut dyorg perli aku... ntah la.. aku pn x taw cmne skrg... c dia, slalu nasihat kn aku.. bg dyorg keje.. klo aku bg pn, dyorg xnk wt cmne?? slh aku jugak ke?? ble aku biarkn dyorg t, senang je dyorg dpt markah free.. smpai ble la dyorg nk hrap kn kerja org lain.. xde ke insentif utk berusaha sndri?? nama pn kerja kumpulan.. buat la sme2.. jgn la hrp kn aku.. ble da siap.. sume tnye mna bhgian dyorg..

Aku pn xtaw nk luahkn kt cpe g ape yg aku rse ne.. nk cter kt mmbe2 aku.. tkut t, ada yg ngata blkg lak.. klo luahkn kt family aku.. aku blik kne mrh.. sbb aku je yg kne wt kje... ble cter kt si dia, dy nsihat kn aku.. tp aku x taw nk wt cmne.. cmne nk bg dyorg tugasan.. cmne nk pkse dyorg wt kje.. cmne nk bg dyorg focus tuk assignment 2.. akhir nya, aku jugak yg menangis.. pendam sndri mslh ne.. ntah la... nk mrh dyorg, cian.. yelah, dyorg pn x la brapa sgt.. tp, knp dyorg x brusaha nk cri mklumat ke.. skrg ne bkn msih zaman skolh.. skrg ni da msuk alam kolej.. kerja dy lain skit.. tp aku tgk, dyorg msh dlm alam persekolahan agy.. ntah la...

ini la yg aku dpt ble search google...
http://hairilhazlan.com/2010/apa-itu-kerja-berpasukan/
adakah group aku skrg ne mcm ne???? -thinking-

No comments:

Post a Comment