Thursday, May 17, 2012

17 MEI 2012

Assalamualaikum... :)
da lame x update blog... malas mnguasai diri utk update blog.. tp, bile rjin, aku update la... mcm skrg ne... hehe.. aku pn byk bnde nk cter...
First : Aku da pkir msak2.. aku pilih kolej PTPL dan tolak tawaran UITM.. aku bg budak lain yg lebih pndai dr aku tuk msuk.. baik kn aku?? hehe.. bg aku.. mne2 tmpt blaja sume sama je.. yg pntg niat d hati yg ingin melanjutkan pelajaran...
Second : 12 mei aritu, annivesery aku ngn azwan yg ke-5 bulan.. eh?? cepat nyer mse berlalu.. kejap je da 5 bulan... hehe.. wk2 tu jugak ktorg kawin dlm IMVU... x sah pn.. jgn risau.. hehe.. n aku ade bg dy hadiah sempena annivesery kami, aku bg dy angry bird wrna merah.. dy kn suka wrna merah, so aku beli la wrna merah.. happy nyer dy.. bkn 2 je.. aku ade buat nama 'NAZA' tuk dy.. nme 2 nme aku la.. dy letak kt fon dy.. hehe.. suke aku tgk dy hepi... kt nme 2 ada loceng, dy ckp loceng 2 alarm tuk dy bgn.. hehehe... bahagia nya hati aku ble dy suka ngn pmberian aku yg x seberapa 2... Luv u Azwan~
Third : Minggu ne n minggu depan byk aktiviti... arini aku g lawatn ke muzium sabah.. penat ow.. sbtu ne ada sukaneka... aku nk join.. tp aku ade hal kt UMS lak.. so, aku g lmbt ckit la... isnin nnt plak ade bengkel kecemerlangan.. msti bosan kn?? hehe... sbnr nya, ne aktiviti ktorg yg terakhir.. pasne, ktorg da berpisah.. bkn pew.. masing2 nnt da msuk kos sndri... T_T hehe... n wt kali terakhir.. aku ingt nk hang out ngn org yg aku rpat g CP.. enjoy puas2.. mst best kn??? start bln6 nnt, aku da start blaja.. so, kne blaja btul2.. target aku 4.00~
Fourth : untk pengetahuan korg, 2 minggu lagi aku nk g semenanjung.. best tue.. x sbr ase nyer nk jmpe kwn2 lme aku n nk jmpe org trsyg... hehehe.. rndu gler kt dy... aku g penang,KL,n9, and langkawi. best kn?? so, aku nk smpan duit la.. nk lepak ngn kwn2 lme... x sbr!!!!! 13hari lagi.. =.=
Fifth : Ha!!! Aku ase ne la cter terakhir aku... td aku bru beli kamera... gne duit aku jugak... adoi... tp xpew la... aku jugak guna nnt... nk jge elok2 la... duit aku tue... hehehe... murah je kamera 2.. tp bg aku, aslkn boleh amik gmbr sudah la.. wt pew nk canggih2.. aku beli coz 2 minggu lgi kn nk g jln2..  nk amik gmbr la... kamera 2 jenis LUMIX.. 12.1megapixel.. rm299... murah kn??? :)

sampai cni la post aku.. pnjg da ne.. pasne xtaw ble agy nk post... hehe... ape2 pn ENJOY with our life~ bubye~ thnx 4 reading... =.=

No comments:

Post a Comment