Thursday, April 26, 2012

26 April 2012

assalamualaikum...

hai.. da lme aku x post pape... xtaw la nk post pew.. arini aku kebosanan.. jadi, aku mo post.. btw,untk pngetahuan sume, aku bru hbs orientasi di PTPL.. Aku msuk PTPL la... walaupn aku dpt best result,aku msuk kolej swasta je..
(ne pic aku tyme amik result ari2.. 4A3B2C)

smlm aku check matrik, n aku trpilih... tp.. aku da msuk PTPL, so mcm mna la??? biar la dlu soal MATRIK ne... kte cter apa yg aku nk cter dlu k..

Sbnrnya aku msuk PTPL ne pn atas pilihan keluarga aku.. klo iktkn aku xnk msuk.. tp... ntah la.. aku ikt jgk ckp dyorg msuk PTPL ne... sbb 2 aku x dpt wt kputusan lg psal matrik.. my mum yg beriya-iya nk aku msuk PTPL ngn akk aku... so, ikt je la... my boy pn ada ckp.. klo kte msuk scara trpkse, kte gak yg rugi.. mcm mslh aku skrg.. aku xtaw pape psl PTPL.. mcm mne nk daftar.. psl akaun la.. psal ID Card la.. psal exam la.. aku xtaw pape.. dlm fikiran aku kosong!!! hmm... ntah la.. mybe sbb aku x mnat kot.. sbb 2 aku xpkir pape..  bkn aku x cbe tuk pkr bnde ne.. tp,klo aku pkr pn, aku x taw pape... walaupn g orientasi, ntah la.. hahaha.. yg aku sedia skrg ne, sedia nk blaja je.. hehe

(pic wk2 orientasi smlm)

Ok.. skrg psl kwn2 lak.. aku msuk kolej ne, aku da dpt kwn bru.. x la rpat mne pn.. aku pn plik.. knp sjak aku msuk kolej, aku diam je.. ntah la... hmm.. klo tyme skolh dlu, dpt je kwn, aku trus bsing.. kali ne aku snyap je.. hmm... wk2 orientasi gak, aku dpt lg mmber.. HA!! sblm aku trlupa, sblm orientasi ari2, aku da start klas.. bkn nyer klas utk bidang aku.. tp klas mcm mne nk brkomunikasi ngn org.. hehe.. dlm klas 2, ktorg kne wt kumpulan.. so, aku ade la kumpulan aku n diketuai oleh 2 org llaki.. yg x bez nyer, de sorg llaki dlm kumpuln aku 2 mcm berlagak je.. rimas lak aku.. aku da la xske berkumpuln ngn org yg berlagak... ad skali 2, dy malukn aku dpn aaron.. da lecture suh wt kje 2, aku xplain la blik.. last2, aku ikt je la pew yg dy ckp.. dy kn LEADER!!! tp xley hrap gak.. (opps, terkutuk lak dlm ne.. sorry).. 2 bru llaki.. hehe.. de sorg pmpuan dlm group aku ne plak, ske sgt berFB... tyme lecture bg kje, dy sibuk nk bkk FB.. klo nk bkk pn, sbr la ckit.. tyme hbs klas t bru la bkk,ne x.. tyme aku ngh wt kje lak 2.. adoii... ble abg dy tnye kje da siap lom, gelabah lak cri aku.. hahaha.. 2 la.. nk sgt main FB... (tgk!! terkutuk lagi.. hehe)

Eh.. masa x mengizinkan aku untuk tulis agy la.. smpai cni je la aku tulis.. pasne aku tulis agy.. klo aku de terkutuk 2, sorry la.. terlepas.... hehe... ampun maaf dr hujung rmbut, smpai hujung kaki... bubye.. ^_^

# bdak yg aku cter 2, personal.. aku x kn letak pic dy.. malu dy nnt.. biar la xde gmbr dy.. xnk urg pndg serong kt dy nnt n aku xnk ade musuh... ~peace no war~

No comments:

Post a Comment